Castellano || Français
Rebre el butlletí | Preguntes freqüents | L'enciam tafaner | Fòrum
Som notícia | Enllaços | Horts i blocs

8 de març de 2007

La tercera calçotada urbana es va celebrar amb un èxit de participació

Documento sin título

S'estableix un nou récord de participació a la calçotada

El passat diumenge 4 de març es va celebrar la tercera calçotada urbana. La participació va arribat a les 270 persones, superior als dos darrers anys.

Es participants van poder gaudir d'un dia molt assoleiat, ideal per a disfrutar dels diferents tallers i jocs que es van fer tot el matí. Com cada any van participar famílies de difernts escoles, llars d'avis, centres de discapacitats i agricultors urbans de diferents barris de Barcelona i rodalies.

A més dels tallers ja habituals d'altres anys com el taller de planter, el de sembra, el del gespí o el taller de dibuix, hi va haver novetats interessants. Una de les més vistoses va ser la demostració de cuina amb forn solar que va fer la Fundació Terra. El joc de l'Hort Urbà va tenir molt bona acollida entre els infants i les famílies.

Tot i que molts dels participants no havien plantat calçots o ja se'ls havien mejat, els agricultors urbans van aportar al voltant de 400 calçots. Com sempre la participació i la complicitat de tots els assistents va ajudar a que tots els actes fossin un èxit.

Es va intentar que la festa generès el mínim de residu. Els plats i coberts eren compostables i es van instal·lar vàries papereres per recollir la brossa orgànica. És d'agrair la col·laboració desinteressada de més de 20 voluntaris que van organitzar els diferents tallers i sobretot la intendència.

Un horturbanita portant la seva collita
El joc de l'Hort Urbà va ser un èxit

El taller de salsa va tenir molt d'èxit
Taller de planter
El CO2
La cuina dels calçots
Els forns solars de la Fundació Terra
Preparant el pa amb tomàquet