Castellano || Français
Rebre el butlletí | Preguntes freqüents | L'enciam tafaner | Fòrum
Som notícia | Enllaços | Horts i blocs

8 d'abril de 2010

La Botiga de Tarpuna presenta el nou kit bambús per a tutors o hivernacle

Què és el kit bambús per a taules de cultiu Horturbà

El nou kit bambús està format per canyes de bambú de diferents mides i les subjeccions necessàries per a instal·lar una estructura de protecció en taules de cultiu Horturbà de 140 x 70 cm. El kit també es pot adaptar a taules-balcó de 140 x 48 cm.

El kit inclou subjeccions especials per a que l'estructura de bambús quedi subjectada a la taula de cultiu i no hi hagi el perill de que un excés de vent se la pugui emportar.

El nou kit bambús inclou les canyes i subjeccions per crear una estructura de protecció

Tutors

El kit bambús inclou les suficients canyes i subjeccions per a poder muntar 6 tutors per a plantes enfiladisses com tomaqueres, mongeteres o cogombres. També inclou uns metres de ràfia natural per subjectar les plantes als tutors.

Contingut del kit:

- 4 subjeccions de ferro galvanitzat i 4 cargols per subjectar l'estructura a la taula Horturbà.
- 4 canyes de bambú de 90 cm i 20 mm de diàmetre
- 3 canyes travesseres de 75 cm i 10 mm de diàmetre
- 8 canyes de 150 cm i 10 mm de diàmetre
- Ganxos de subjecció per fixar les canyes entre elles

Esquema del kit bambús utilitzat com a tutors

Protecció de cultius

El mateix kit serveix per a crear una estructura de protecció de les hortalisses. Hi ha vàries possibilitats:

- Protecció contra el fred amb una malla tèrmica que augmenta la temperatura uns 5º però és permeable a l'aigua i l'aire. Aquest tipus de malla no genera els problemes d'excés de temperatura i humitat dels plàstics impermeables i, per tant, no augmenta la incidència de malalties ni necessita ésser obert per ventilar cada dia.

- Portecció contra el Sol: amb una malla d'ombra que redueix en un 30% la radiació solar. Aquest tipus de protecció pot ser molt útil en els mesos de ple estiu i en cultius sensibles a l'excés de temperatura. Redueix l'estrès per excés de transpiració.

- Protecció contra els gats o els ocells: cal una malla de protecció que dificulta l'accés de gats o ocells al nostre hort.

També es pot aprofitar l'estructura per a crear una protecció contra l'excés de vent si es posa una malla en el costat més exposat al vent dominant.

Compra'l a la tenda virtual

El kit bambús amb malla d'ombracle