Castellano || Français
Rebre el butlletí | Preguntes freqüents | L'enciam tafaner | Fòrum
Som notícia | Enllaços | Horts i blocs

Documento sin título

 

Autor: Josep M. Vallès Casanova/Òscar Julve (il·lustr.)
Format 15,0 x 18,0 cm; ilustrat; 64 págs.;  Enquadernació: Espiral
Ed. La Galera

Disponible en català i en castellà
Preu: 12 €

Presentació

L'autor

Fulleja'l

 

Presentació

Tens una terrassa, un pati o un balcó? I ganes d'aprendre a cultivar? I de tastar les hortalisses acabades de collir?

Cultivar a les ciutats és possible. Amb aquesta guia pràctica aprendràs els trucs per a cultivar en recipients petits tot tipus d'hortalisses (tomàquets, enciams, espinacs, mongetes, blat de moro...), amb consells per a la sembra, exemples de programacions, calendaris de cultiu, trucs per a combatre plagues i malalties i 19 fitxes d'hortalisses per a totes les èpoques de l'any.

La primera guia de l'hort urbà és el primer llibre de l'hort urbà per a nens i nenes però també l'agrairan aquelles persones grans que volen iniciar-se en l'agriultura urbana.

L'autor

Josep Maria Vallès Casanova

Va estudiar enginyeria agrònoma a Barcelona i Lleida. Va estar un any als Llanos veneçolans fent un projecte sobre l'agricultura autòctona del conuco com forma de producció pel sosteniment familiar, així com del vermicompostatge. Col·laborà un any en la instal·lació d’hivernacles per a la producció d’hortalisses d’un internat del poble de Tiraque en els Andes bolivians.Ha treballat varis anys en el sector de la jardineria i la producció de planta i actualment és professor de formació professional. Des de fa més de 10 anys cultiva hortalisses al terrat. Aquesta afició va desembocar fa uns anys en la creació de l’empresa Tarpuna Iniciatives Sostenibles, promotora del Horturbà.