Castellano
Rebre el butlletí | Preguntes freqüents | L'enciam tafaner | Fòrum
Som notícia | Enllaços | Horts i blocs

Una formació pràctica

Els continguts dels cursos que Tarpuna ofereix estan orientats a la pràctica i volen ser una invitació a experimentar i un acompanyament en el procés d'observació i aprenentatge que cada usuari ha de fer per ell mateix.

Els professors que imparteixen els cursos són professionals amb àmplia experiència pràctica i coneixements tècnics.

 


La plataforma virtual de Tarpuna Formació

La plataforma de Tarpuna Formació és un lloc web on els alumnes troben els continguts i les activitats del curs. És molt més que un lloc web amb continguts exclussius, és un lloc on trobar-se amb els altres alumnes del curs, compartir experiències i aprendre de manera col·laborativa.

Les activitats que es proposen en els cursos poden ser des de qüestionaris senzills, fins a fòrums per compartir una opinió o una experiència o construir entre tots els participants del curs una pàgina web sobre un tema proposat pel tutor del curs. Els continguts dels cursos són webs, vídeos o documents elaborats especialment per al curs i també continguts seleccinats d'altres llocs d'internet.

Durant el curs els participants són convidats a fer algunes experiències i compartir els resultats amb els alumnes per tal de treure conclusions entre tots.

Organització dels cursos a distància

Els cursos s'organitzen per temes que una dedicació aproximada d'unes dues hores cada tema. Es planteja un tema cada setmana però l'alumne disposa d'un marge de temps de dues setmanes per tal de complir amb les tasques encomanades.

El tutor fa un seguiment del curs, les activitats que els alumnes realitzen i els engresca i assessora diàriament per tal que no perdin el fil. En el cas que algun alumne s'endarrereixi en les activitats proposades, el tutor l'orientarà i l'ajudarà. Com que moltes de les activitats del curs són col·laboratives, per exemple donar la opinió sobre una qüestió en un fòrum, és recomanable que en la mesura del possible els participant no perdin el fil.

En finalitzar el curs els alumnes que hagin acomplert totes les activitats rebran un certificat de Tarpuna.

Com accedir als cursos

Si es vol participar en un curs a distància cal seguir les següents passes:

1. Comprar la matrícula a la botiga virtual: dins la botiga virtual de Tarpuna trobareu un apartat de "cursos i formació". Allí podreu triar els cursos programats. Cal que us fixeu en les dates en què s'impartirà el curs, el nombre de setmanes i hores programades i trieu les que us vagi millor. Tingueu en compte l'idioma. El mateix curs s'ofereix en català i en castellà. Accediu a la botiga.

2. En dos o tres dies rebreu la clau d'accés a l'entorn virtual. Amb aquesta clau podreu accedir al curs al qual us heu matriculat. Cal que accediu a l'entorn virtual de seguida que pogueu. Entorn virtual.

3. Els temes s'aniran visualitzant progressivament, un cada setmana. Cada vegada que es posi a disposició dels alumnes un tema o hi hagi una activitat nova se us avisarà per e-mail. Per a més informació sobre el funcionament de l'entorn virtual conulteu el manual.